Home

 

Welkom op de website van NeuroMusculaire Praktijk Verbeek, een praktijk waar u als cliënt in het middelpunt staat. Ik stel mezelf aan u voor en laat u graag kennismaken met Triggerpointtherapie.

U kunt in de praktijk voor uiteenlopende aandoeningen terecht: hoofdpijn, nek- en schouderklachten, armbewegingen die pijnlijk zijn, rugklachten (algehele stijfheid, pijnlijke plekken) en aandoeningen die betrekking hebben op de benen: knie- en enkelblessures, moeilijkheden bij het lopen of bij het op 1 plek blijven staan. Elders op de site leest u meer informatie over welke aandoeningen geschikt zijn voor behandeling met Triggerpointtherapie.

Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als directiesecretaresse heb ik een overstap gemaakt in een heel andere richting. Aan die overstap zat een behoorlijk leerproces vast. In bovengenoemde opleidingen kwamen anatomie, fysiologie en pathologie van het menselijk lichaam uitgebreid aan de orde.

Ik ben in het bezit van verschillende diploma’s: manueel Praktizijn, NGS sportmassage. Na het behalen van deze diploma’s raakte ik ‘getriggerd’ door Triggerpointtherapie en volgde daarna een tweejarige opleiding tot Myofasciaal therapeut, waar referred pain en dry-needling uitgebreid aan bod kwamen.

Door de gevolgde opleidingen heb ik extra bewondering gekregen voor de schepping, hoe alles, maar dan ook alles prachtig op elkaar inspeelt en hoe ingenieus het lichaam in elkaar zit. Maar ook: hoe groot de gevolgen zijn bij een disbalans. Ik ervaar mijn werk daarom elke dag opnieuw als dankbaar en bijzonder boeiend.

Mocht u na het lezen van deze site nog vragen hebben, dan sta ik u graag persoonlijk te woord.

Naast het behandelen van cliënten mag ik ook graag organiseren, bijvoorbeeld door het verzorgen van opleidingen. Op de site www.prevenzis.nl ziet u welke opleidingen er door een goed opgeleid docententeam wordt gegeven. Graag verwelkom ik u als cursist bij een opleiding.

Vriendelijke groet,
Jennie Verbeek